Garage Clement

Garage Clement

Contact

Slalom spektakel

Op 28 mei 2017, organiseerde ASC van Hornerijders wederom de jaarlijkse slalom.

Dit auto-evenement heeft plaatsvinden op het terrein van Blackwheels aan de Peelterbaan 1a (nabij distributiecentrum Lidl / crematorium Weerterland).
De Slalom is een behendigheidswedstrijd voor auto’s. Het is de bedoeling dat een met behulp van pillonnen uitgezet parcours in een zo kort mogelijke tijd wordt afgelegd.
Iedere pillon die omgereden wordt levert strafseconden op.

Ook dit jaar reden er weer een aantal aansprekende deelnemers mee, waaronder John Clement uit Gastel, dé kampioen ‘Slalom Vlaamse Auto Sportfederatie’ van 2016 in zijn DAF 55,

Lees meer...

Tonny en John Clement

Garage Clement is gespecialiseerd in de verkoop (of in het verkopen) van originele gebruikte onderdelen voor DAF en Volvo.
Bovendien zijn wij een allround garagebedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie (van) alle merken auto’s. Van nieuwe auto tot klassieker, we staan altijd voor u klaar om te helpen.

Of u nu een garage zoekt voor een onderhoudsbeurt of voor een storing in uw auto, bij Garage Clement wordt u altijd direct en perfect geholpen.
Wij zijn al tientallen jaren dé garage waar persoonlijke aandacht en scherpe tarieven centraal staan.

Garage Clement verzorgt alle onderhoudsbeurten en worden alle belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd. Van remmen, banden tot aan schokdempers en uitlaten. Naast het verversen van de olie, worden, indien nodig, de brandstof- en interieurfilters vervangen.
Verder kan uit controle blijken dat een onderdeel versleten is. In dat geval wordt eerst met u overlegd voordat een nieuw onderdeel wordt geplaatst. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.


Tonny begon in 1970 in een DAF dealer garage als monteur in opleiding.
Na 4 jaar werkervaring begon hij zelfstandig zijn eigen autobedrijfje.
Zijn grote passie was natuurlijk de DAF en in later jaren de Volvo natuurlijk.

Enkele jaren later kreeg hij een zoon (John) die de DAF`s ook erg leuk vind.
Nu runnen ze samen Garage Clement en staan ze u ter dienste.